Sky Tours Montenegro

Turistička agencija

Međugorje

Međugorje - Počitelj - Buna - Mostar - Trebinje
dinamična turističko - rekreativna tura
5-7 april 2019 55
značajna mjesta Hercegovine u jednom vikendu

Šetnja, usponi, obilazak znamenitosti Međugorja. Mjesto "čuda" postalo turistički centar sa oko milion i po posjeta godišnje i brojnim sadržajima. Obići ćete i šire prirodne, kulturne i istorijske ljepote Hercegovine.

 • 5 april (petak) Popodnevno putovanje do cilja
  Polazak iz Podgorice u 15h sa dogovorenog mjesta preko Nikšića. Dolazak oko 20h u Međugorje. Smještaj. Slobodno vrijeme za obilazak pivnica i restorana.
 • 6 april (subota) U 9 sati počinje pješačko rekreativni dan
  Obilazak znamenitosti Međugorja. Ponijeti planinarske cipele ili patike za prirodu i rance sa laganom presvlakom, vodom i sendvičima. Preko puta smještaja je veliki market u kom se možete snabdjeti s namirnicama. Velika tura se završava s mrakom, oko 17-18 h, a potom povratak u sobe i slobodno veče.
 • 7 april (neđelja) Turistički cjelodnevni obilazak i povratak
  Ujutro u 9 napuštamo sobe i krećemo kombijem/busom prema fascinantnom vodopadu Kravice, a potom ka drevnom gradu Počitelju, i izvoru Bune. Sredinom dana boravićemo u Mostaru, a ukoliko vrijeme dozvoli svratićemo naveče i u Trebinje. Povratak kasno u neđelju.

Cijena: 55

 • Za prelazak granice ponijeti važeću ličnu kartu ili pasoš. Hranimo se samostalno, po restoranima i marketima, imaćemo mogućnost spremanja hrane
 • Obezbijeđena 2 noćenja u 2/3 krevetnim sobama sa kupatilom u Međugorju. Raspolagaćemo velikom prostorijom sa kuhinjskim mobilijarom - mjestom za spremanje hrane i druženje
 • Ukoliko želite biti s nekim u sobi naglasite prijavom, ukoliko ne bićete smješteni prema dobi i polu s nekim od putnika. S obzirom da smo svi planinari i rekreativci željni druženja ne bi trebalo biti problema. (Doplata za „biti sam u sobi“ je 20€ za obije noći)
 • Kombi ili autobuski prevoz, zavisno od broja prijavljenih. Za kombi uslov 15 prijavljenih, za autobus 40. Prvih 15 prijavljenih obezbijediće mjesto, naredne prijave zavise od toga hoće li se skupiti za bus
 • Osiguranje neka svako uplati sebi ako želi, nema rizičnih dionica, ali ukoliko neko hoće može naglasiti pa ćemo izvaditi kolektivno za takve (od 3 do 5 €)
 • Nije obezbijeđena karta za obilazak vodopada Kravice, ulazak u Tekiju na Buni (bilo je po 2 €, vidjećemo koliko je ove godine)


Prijave do 1 aprila, uplatom punog iznosa. Ukoliko neko uplati prije, do 1 aprila može odustati i biće mu sve vraćeno. Od 2 aprila akontacija je nepovratna zbog pokrića toga dana zakupljenog smještaja i prevoza.

 • Uplate - prijave na žiro račun 520032000007971875 kod Hipotekarne banke. O uplati obavijestiti e-mailom, SMS-om ili Viberom (067 599 735 Časlav), obavezno navesti ime i br. tel. Moguća prijava i neposredno uz prethodni dogovor telefonom.

Vrlo važno:

 • Izlet je uslovljen lijepim vremenom. Ukoliko meteo uslovi budu loši odlaže se za narednu neđelju. Ako i ta buda loša onda - za narednu (i sve tako do iznemoglosti 😁 !). Naravno, ukoliko grupa ne može "odloženo" da se skupi, uplate se vraćaju.

Pišite nam ...

Turistička agencija "Sky Tours Montenegro", licenca N° 49

Njegoševa br. 2 (robna kuća "Nikšićanka"), Nikšić 81400, Crna Gora

mob.tel +382 69 460 383; tel/fax +382 83 212 266